Hoe werkt het?

Met al meer dan 25 jaar ervaring in het theorieles geven, weten we hoe we je kunnen begeleiden naar je CBR- examen. We hebben een unieke lesmethode ontwikkeld, die volledig op de nieuwste ontwikkelingen van het CBR-examen gericht is!

Voordat je praktijkexamen mag doen, doe je theorie-examen bij het CBR. Dit mag vanaf 16 jaar. Op je theorie-examen laat je zien dat je gevaar herkent, de verkeersregels  weet en verkeersinzicht hebt. Zo kun je veilig de weg op.

Wij geven theoriesessies, waar dia’s stuk voor stuk worden nagelopen en uitgelegd. Ook wordt uitgelegd: hoe je een dia moet bekijken en waar je op moet letten. Hierdoor zal je veel beter de theoriestof  opnemen.

Wij geven je een plezierige begeleiding en zorgen dat je de stof echt begrijpt. (ook voor leerlingen met faalangst, dyslexie ect.) Je kunt zo vaak als nodig is, theoriesessie bijwonen. Het is voor iedereen verschillend hoe snel je de theoriestof eigen maakt. Dit is dan ook een zeer succesvolle formule gebleken, zodat iedereen kan zal slagen voor het CBR theorie examen.

Er wordt les gegeven in kleine groepen. Dus geen massagebeuren! Zo houden we het overzichtelijk en begrijpelijk voor iedereen!

Het theorie-examen is verdeeld in 3 onderdelen:

  1. Gevaarherkenning 25 vragen hier moeten 13 vragen goed zijn.
  2. Kennis 12 vragen hier moeten 10 goed zijn.
  3. Inzicht 28 vragen hier moeten 25 goed zijn.

Er wordt  bij theoriekort.nl op elke dinsdag en donderdagavond van 19.00 – 20.00 theorieles gegeven.

Kosten 15.- per avond. Dit kan kontant of met pin betaald worden. Wil dat wij een theorie-examen voor je aanvragen? dat kan! Als je het zelf aanvraagd moet je vaak weken wachten, wij kunnen het meestal binnen een week wachttijd.

Verder geven we ook individuele theorieles, dit is op aanvraag, en de kosten  zijn 30.- per uur.

direct aanmelden