Referenties Theorie Kort Stiens

2019:  Jarno vd Laan Stiens: Erg duidelijk en enorm nuttig en leerzaam!

2019: Albert vd Werf Veenwouden: Erg leerzaam en duidelijk. Heeft mij super goed gedaan!

2019: Marjorie Lienga uit Marrum: Leerzaam en vooral duidelijk!

2019: Dewi Andringa uit Leeuwarden: Ik vind het leuk gezellig en uitleg erg duidelijk, zo snap ik het.

2019: Jannie Hoekstra uit Hallum: Ik vind het hartike leuk, en Robert Kort helpt met heel goed met de
leerstof.

Referenties eerder toen we nog theorie 1 dag deden.

2017 Michel Venema: Alles duidelijk en u nam ook de tijd. Robert Kort is een zeer rustig persoon en legt alles goed uit. hij neemt de tijd en wil dat zijn leerling de stof goed doorneemt. Ik geef een 9.5 voor deze dag en geslaagd voor het cbr examen.

2017 Desiré van Dolderen:  Veel geleerd, ook oefen-examen was fijn om te  doen. Goede uitleg en eten en drinken goed verzorgd. ik geef een 9.

2017 Tim Bijkerk Ja ik snap het nu beter, was leuke dag en gezellige groep. alles duidelijk en goed te volgen.

2017 Lotteke Bootsma: Fijn er onderscheid gemaakt werd tussen de hoofdzaken en bijzaken. Goede uitleg en fijne sfeer. ik geef een 9.

2017 Alfred Theodore: Fijn dat we de stof behandelden in kleine groepen. duidelijk wat kan wel wat kan niet, mooi systeem zo met eigen telefoon.

2017 Lieuwe Jongsma: Zeer goed duidelijke uitleg.

2017 Steijn Kijlstra: Alles prima, soms iets te snel.

2017 Sem Drijver: Prima dag! geef een 8.

2017 Peter Miedema: Goede uitleg en duidelijk.

2016 Adriaan Otte: Leuke cursus, veel van opgestoken. Eten / drinken Super geregeld, Klaar voor het examen.

2016 Alice Bruinsma: gezellige dag, veel opgestoken.

2016 Sem Engels: veel opgestoken van deze dag! Fijne les en goede lunch!

2016: Steijn Kielstra: Goed leerzaam leuke manier om je theorie te leren.

2016: Patrick Hoekstra: top! leuke dag ik raad het aan om zo.n dag te volgen.

2016 Erwin Riemersma: Duidelijk uitgelegd, en gebruikte er veel humor in. super!

2016 Yvonne Kramer: leerzame en gezellige dag, theorie is helderder geworden met de toelichtingen.

2016 Jessica de Graaf: Gezellig, leerzaam, ik geef een 9. we hebben een goeie dag gedraaid, werden goed verzorgd.

2016 Sjoerd Ime Venema: Serieus en gezellig – geef een 9 – duidelijk, je kon alles vragen.

2016 Jasper Hoekstra uit Sneek: Echt een goede school om je theorie te leren……AANRADER!!!!

2016 Anique de Wit Leeuwarden: Netjes verzorgde dag met voldoende uitleg en oefening. Top als aanvulling op je eigen leren. Leuke manier om met je telefoon te oefenen. Alles wordt veel duidelijker! En de dingetjes die je niet uit het boek haalt leer je hier. Thanks.

2016 Kevin Jordi Hiemstra Stiens: Handige en leuke manier om de theorie door te nemen. Met mooie kleine toetsjes om te testen of je alles heb begrepen.

2016 Lisa Nobel Foudgum: Het was een leerzame dag, alles goed uitgelegd goede sfeer!

2016 Fosia Saleh  Leeuwarden Leuke Leerzame dag gehad. Er even voor moeten zitten, maar het was de tijd waard. Leuke manier om zo je telefoon te gebruiken met de toetsen.

2016 Jeroen van der Wal Leeuwarden: Aanrader!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Prima veel bijgeleerd ook over de auto zelf. Sfeer was helemaal goed.

2016 Bente Sijperda Weidum: Erg handig en duidelijk als je het gedaan hebt voel je je wel al wat zekerder! Niet een te grote klas. Super!!!

2016 Irene Romkema Stiens: leuke leerzame dag duidelijk en op een leuke rustige manier uitgelegd.

2016 Stefan Oedzes Wytgaard: Was goed te volgen op het scherm zodat je makkelijk aantekeningen kan maken. het was een leuke manier om te oefenen door middel van je mobiel.

2015 Rick Baarda Stiens, De Cursus is een gezellige manier van leren en vooral een manier waarvan ik veel heb kunnen leren, overal werd op ingegaan er werd naar je geluisterd als je een vraag had. Ik zou het zeker aanraden! Ben dan ook in 1 keer geslaagd.

2015 Roald Ten Wolde Harlingen: Goed uitgelegd, alles goed geregeld, ik heb veel van deze dag opgestoken.

2015 Hendrik Kootstra Stiens: Voor mij was het de tweede keer dat ik de theoriedag mee deed. Alles duidelijk, gezellige dag, ik geef jullie een 10. En nu geslaagd voor mijn theorie examen, zodat ik met de praktijk ook bij Kort wil beginnen.

2015 Jamie van Dijk Leeuwarden. Met zelf thuis leren, had ik veel wat ik niet begreep daarom deze cursus. Hier werd elk onderdeel uitgelegd, illustraties waren ook er behulpzaam, Alles overzichtelijk en een handig systeem zo met onze telefoons, waar we de examens op konden doen.

2015 Kim Eline de Boer Stiens: De stof was duidelijk, goed behandeld met voorbeelden, gezellige sfeer, goed te volgen, duidelijk beeld, dia’s soms iets langer laten staan, voor het overschrijven. Kortom een goede cursus om gemakkelijk de je auto theorie boek te komen.

2015 Silke Kornmann Rudi Leeuwarden, duidelijk, overzichtelijk goede sfeer, oefentoets werk wel goed.

2015 Haije Punter Stiens alles top! ik geef jullie een 9.5.

Mirre de Gooijer Leeuwarden Alles duidelijk uitgelegd, met tussen pauzes en ruimtes om vragen te stellen, gezellige doch serieuze sfeer.

_____________________

2015 Hendrik en Rienk Kootstra Stiens, Marin vd Horn Wanswerd, Dennis Weima Leeuwarden, Ilse Hendriks Bolsward, Hein Glastra van Loon Sexbierum, Anouk Dijkstra Berlikum (Terschelling) Elke Evelien Bouma Dronrijp, Amanda Haan Ferwert. Vonden de theoriedag allemaal: Zeer duidelijk en overzichtelijk uitgelegd, leerzaam en het nieuwe systeem    (programma) met animaties – TOP.  Erg duidelijk op het bord / t.v. / werken met de telefoon, is supper!  Deze cursus maakt het leren vele malen leuker. Verder goeie / gezellige sfeer met goede zorg voor lunch. Ikzelf heb gevraagd of de nieuwe cursus ook nog anders moest…….maar iedereen vond dit duidelijk, goed te begrijpen…….zo moet het blijven. OPSTEKER!

_________________

2015 Afsana Rahimova uit Stiens, rijdt bij de Leeuwarder Stiens Fijn, gezellig kom graag hier voor lessen.  Het is een goede leerstof vooral mensen die niet goed in nederland ( zoals ik) is het een geweldige dag. Super.

_________________

2015 Ilse Hendriks uit Bolsward, Duidelijk serieus en geïnteresseerd, dikke duim! Super cijfer voor deze dag een 10+  Bedankt.

__________________

2015 Jacob Wouda uit Hantum rijdt bij autorijschool Mullender uit Dokkum. Was duidelijk gevaarherkenning ging wel snel maar dat is bij het CBR ook zo, leuk, leerzaam en goede uitleg, goed te volgen, heel leerzaam lijkt net op het echte examen, super! ik geef een 8.

___________________

2015 Johannes Post uit Welsrijp rijdt bij autorijschool J.S de Boer in Dronrijp: Ja alles wel duidelijk, vond het mooi  en het eten was lekker, had nog wel meer uitleg gewild.

___________________

2015 Stefan Rauwerda uit Stiens, rijdt bij autorijschool Kort Stiens. ja alles werd goed uitgelegd, een leuke dag, zeker niet saai, het is een leuke leerzame theoriedag en je leert veel, ik geef een 9.

____________________

2015 Lilian Oevering uit Hallum, rijdt bij autorijschool Kort Stiens: Ik vind alles duidelijk, rustig, leerzaam, in het begin ging het een beetje te snel, later beter, vond het een leerzame dag!

_____________________

2015 Else Rist Prins uit Hallum: rijdt bij autorijschool Kort Stiens:  Was erg duidelijk, sfeer goed, was goed te zien en te volgen.

_____________________

13-06-2015 Haye Punter uit Oude Bildtzijl rijdt bij autorijschool Kort Stiens: ja ik begreep het nu veel beter dan de vorige keer! Erg gezellig. Het is een aanrader! ik geef een 9.5

_____________________

25-04-2015 Lyanne Sikma uit Hallum, rijdt bij v.d.Veen Dokkum: Als slecht lerend iemand heb ik veel aan deze dag en is het de moeite echt waard.

IMG lyanne

 

25-04-2015 Constance Smit uit Groningen, rijdt bij Herman Beek Dokkum: Erg positieve sfeer! Lekkere lunch, goed verzorgd, Erg duidelijke uitleg heb erg veel geleerd en opgenomen! Nu woensdag maar knallen en slagen!

constance

25-4-2015 Sharona van der Ploeg uit St. Annaparochie; rijdt bij Wim de Jong Sint Annaparochie: Zeer gezellig en leerzame dag gehad. Zeker aan te raden.

sharona

 

25-04-2015 Jenny Hopstaken Jislum, rijdt bij Mullender uit Dokkum: Ik zou iedereen zo een theoriedag aanbevelen, het is leerzaam word makkelijk en duidelijk uitgelegd en een super docent.

Jenny

IMG

 

Ilse Hendriks Bolsward: Een leerzame dag, zeker aanrader, alles wordt duidelijk verteld, veeeeeel interessanter als het boek. leuke sfeer, iedereen deed actief mee.

Ilse

__________________

Jaqueline de Vries St. Annaparochie: Yes alles duidelijk, ik denk give a 10, dank je wel!

Jaqueline

__________________

Melissa van der Galiën Mantgum: Het was een leuke en leerzame dag, goed verzorgd, het is goed bij te houden.

Melissa

___________________

Froukje Frankena Winsum: Zeer aan te raden! Relaxt en vertrouwd

Froukje

____________________

Corinda Banga leeuwarden: Duidelijke uitleg. Een aantal proefexamens als goede voorbereiding op het theorie examen. Heel erg bedankt.

Corinda

_____________________

 

Simone Boonstra

Grou

 

De theorie dag goed ervaren, veel tips gekregen waar je veel aan hebt. Super verzorgde lunch met koffie en thee in de pauzes

bedankt.

______________________

 

Gina Berkenpas Stiens: Samen met een klein groepje mensen heb ik de theoriedag gevolgd.

 

gina berkenpas

gina berkenpas

De theorie werd uitgebreid behandeld,met daarbij getoonde foto’s.
Daardoor heb je ook gelijk een duidelijk beeld van een situatie,en sla je de opgedane kennis beter op.
Er was alle ruimte voor vragen, en doordat je de stof gezamenlijk door neemt ben je er ook heel bewust mee bezig.

Tussen de middag een heerlijke lunch met soep en broodjes,verzorgd door Marian.
De middag is besteed aan het maken van proef examens.

 

Kortom: een dag waar je veel theorie kennis in op doet!

Robert en Marian,bedankt en veel succes verder toe gewenst!

 

Hartelijke groet,
Gina Berkenpas Stiens

 

_________________________

 

Sharon Kort uit Stiens

 

Super leuke leerzame dag! Echt een goeie ondergrond voor het theorie examen. De theorielessen zou ik iedereen aanbevelen.

 

Sharon

 

_____________________________________________________________________

 

Amanda Dorfel uit Dokkum

 

Na vele keren van niet geslaagd, een theoriedag gevolgd. Goeie dag gedraaid, alles was duidelijk heb er veel aangehad, en geslaagd!

 

Amanda

 

____________________________________________________________________

 

Bertha Bles uit Nes/Akkrum

 

Alles werd duidelijke uitgelegd, heb veel geleerd.

 

Bertha
____________________________________________________________________

 

Brit van Daalen uit Holwerd

 

Goeie uitleg, duidelijk, veel tijd om ook vragen te stellen.

 

Brit

 

_____________________________________________________________________

 

Kim en Danique Kucera uit Akkrum

 

Was duidelijk, en alles werd goed uitgelegd. Leuke sfeer.

_____________________________________________________________________

Robert,

 

Jan van der Veen uit Leeuwarden. Ik had altijd veel moeite met het leren van mijn autotheorie maar dankzij de theoriecursus van Theoriekort.nl heb ik mijn theoriecertificaat wel in 1x gehaald!

Daar ben ik ontzettend blij mee!

 

Jan van der Veen

 

_____________________________________________________________________

 

 

Referenties Theoriekort.nl Stiens: kandidaten vertellen!